19.04.2024, 10:08 - Baxış sayı: 32

Elektron Xidmətlər şöbəsinin növbəti iclası keçirilib

AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun Elektron Xidmətlər şöbəsinin növbəti iclası keçirilib.
İclasda Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun direktoru, f.e.d., professor İlham Məmmədzadə və şöbə müdirləri iştirak edib.
İclası giriş sözü ilə professor İlham Məmmədzadə açaraq sözü institutun Elektron Xidmətlər şöbəsinin müdiri Alidə Zeynalovaya verdi. A.Zeynalova çıxış edərək cari məsələlər haqqında məlumat verib. İnstitut alimlərinin Google Scholar profillərinin yerləşdirilməsi prosesinin uğurla başa çatdırıldığını vurğulayan A.Zeynalova bundan sonrakı əsas prioritet işin Academia.edu elmmetrik bazasında alimlərin qeydiyyatdan keçirilməsi və elmi işlərin, məqalələrin bu bazada yerləşdirilməsi prosesinin davam etdiyini bildirib.
Sonda İnstitutunun şöbə müdirləri və digər iştiakçılarla gələcək işlərlər bağlı fikir mübadiləsi aparılıb.
Elektron Xidmətlər şöbəsinin növbəti iclası keçirilib