06.03.2024, 11:27 - Baxış sayı: 66

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun bir sıra əməkdaşları Fəxri Fərmanla təltif olunubAzərbaycan Milli Elmlər Akademiyası Azad Həmkarlar İttifaqı tərəfindən AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun bir sıra əməkdaşları Fəxri Fərmanla təltif olunub.
İctimaiyyətlə Əlaqələr şöbəsinin mütəxəssisi (jurnalist) Ləman Orucova, “Dayanıqlı inkişafın fəlsəfəsi və sosiologiyası” şöbəsinin elmi işçisi Hafizə İmanova, “Etik” şöbəsinin elmi işçi Vüsalə Gülmalıyeva, “Sosial psixologiya” şöbəsinin əməkdaşı, psixologiya üzrə fəlsəfə doktoru Tünzalə Musayeva, “Etika” şöbəsinin f.ü.f.d., dosenti İradə Zərqanayeva, “Azərbaycan fəlsəfə tarixi” şöbəsinin elmi işçisi Xanımağa İsmayılova, “Müasir fəlsəfə problemləri” şöbəsinin böyük elmi işçisi, f.ü.f.d. Mahrux Nəcəfli Həmkarlar İttifaqının işində səmərəli ictimai fəaliyyətlərində və 8 mart Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə təltif olunublar.