15.11.2023, 07:23 - Baxış sayı: 167

YAP Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutu üzrə ərazi təşkilatının fəal üzvləri IX Beynəlxalq Kitab sərgisində iştirak ediblərNoyabrın 14-də Bakı Ekspo Mərkəzində təşkil edilmiş IX Beynəlxalq Kitab sərgisində AMEA-nın "Vətən müharibəsi - Böyük qayıdış" mövzusunda nəşrlərinin təqdimatı olmuşdur. YAP Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutu üzrə ərazi təşkilatının fəal üzvləri də tədbirə qatılmışlar. Ərazi təşkilatının sədri, aparıcı elmi işçi, s.e.f.ü.d, dosent Sənan Həsənov Zəfərlə bağlı çap olunmuş əsərlər haqqında geniş məzmunlu çıxış etmişdir. Tədbirdə təşkilat fəalları f.ü.f.d. Şölət Zeynalov, f.ü.f.d. Faiq Ələkbərli, baş laborant Nuray Əliəskərova və laborant Təranə Tahirzadə də iştirak etmişlər.