12.10.2023, 07:45 - Baxış sayı: 146

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun aparıcı elmi işçisi Hüseyn İbrahimov “Azərbaycançılığın dünyəvi ideologiya kimi tanınmasında Ulu Öndər Heydər Əliyevin tarixi rolu” mövzusunda çıxış etmişdir

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun aparıcı elmi işçisi  Hüseyn İbrahimov “Azərbaycançılığın dünyəvi ideologiya kimi tanınmasında Ulu Öndər Heydər Əliyevin tarixi rolu” mövzusunda çıxış etmişdirİsmayıllı rayonu Heydər Əliyev mərkəzində “Azərbaycançılıq ideologiyasının nəzəri əsaslarının möhkəmləndirilməsi və təbligi” mövzusunda tədbir keçirilmişdir. Tədbirdə Azərbaycançılığın dünyəvi ideologiya kimi tanınmasında Ulu Öndər Heydər Əliyevin tarixi fəaliyyəti və bu ideologiyanın nəzəri formalşma mərhələləri olaraq: İdeya ədəbi, ideya məfkurəvi, İdeoloji, siyasi ideoloji və müasir inkişafı ətrafında çıxışlar dinlənilmişdir. Müasir inkişafımızın mühüm ideyası olaraq azərbaycançılığın nəzəri əsaslarının möhkəmləndirilməsi istiqamətində nəşr edilən kitab tədbir iştirakçılarına təqdim edilib. Tədbirdə İsmayıllı rayonu İcra Hakimiyyəti və təhsil nümayəndələri çıxışlar etmişdlər. Tədbirdə AMEA Fəlsəfə Və Sosiologiya İnstitutunun aparıcı elmi işçisi f.dok. Hüseyn İbrahimov Azərbaycançılığın dünyəvi ideologiya kimi tanınmasında Ulu Öndər Heydər Əliyevin tarixi rolu mövzusunda çıxış etmişdir.