06.10.2023, 10:48 - Baxış sayı: 76

Professor Azər Mustafayevin Belarus Dövlət Universitetinin “Человек в социокультурном измерении” beynəlxalq jurnalında məqaləsi nəşr olunubAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun Sosial fəlsəfə və ekoloji problemlər şöbəsinin müdiri, fəlsəfə elmləri doktoru, professor Azər Mustafayevin Belarus Dövlət Universitetinin “Человек в социокультурном измерении” beynəlxalq jurnalında “Проблема человека в истории философии: сравнительный анализ” adlı məqaləsi nəşr olunmuşdur.