01.05.2023, 10:58 - Baxış sayı: 130

Dosent Əli İbrahimov “Heydər Əliyev və azərbaycançılıq” mövzusunda mühazirə ilə çıxış etmişdir

Dosent Əli İbrahimov  “Heydər Əliyev və azərbaycançılıq” mövzusunda mühazirə ilə çıxış etmişdirAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun “Heydər Əliyevin siyasi irsi və azərbaycançılıq” şöbəsinin aparıcı elmi işçisi, fəlsəfə üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Əli İbrahimov Astara rayonu Heydər Əliyev Mərkəzi və Artupa kənd tam orta məktəb kollektivinin dəvəti və yuxarı sinif şagirdlərinin iştirakı ilə “Heydər Əliyev və azərbaycançılıq” mövzusunda mühazirə ilə çıxış etmişdir. Tədbirdə iki yüz nəfərə yaxın dinləyici iştirak edib.