10.11.2021, 11:58 - Baxış sayı: 261

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun alimləri və YAP Ərazi Partiya Təşkilatın fəalları Zəfər Yürüşünə qatılmışlar

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun alimləri  və  YAP Ərazi  Partiya Təşkilatın fəalları Zəfər Yürüşünə qatılmışlar08 noyabr 2021-ci il tarixdə Vətən müharibəsində Şanlı Qələbəmizin ildönümünə həsr edilmiş möhtəşəm ümumxalq bayramına AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun YAP Ərazi Partiya təşkilatının sədri s.e.f.d. Sənan Həsənov, Ərazi Partiya təşkilatının sədr müavini f.ü.f.d. Rəşad Əsgərov, f.ü.f.d. dosent Məhəmməd Cəbrayılov, İnstitutun Həmkarlar Təşkilatının sədri Asya Əhmədova, Gənc Alimlər Şurasının sədri Tünzalə Musayeva və bir sıra əməkdaşlar qatılmışlar. Tədbir “Azneft” dairəsindən Qənimətlər Parkınadək davam etmiş, on minlərlə iştirakcı hərbi arkestirin və Azərbaycan Bayrağının müşayəti ilə Şanlı Qələbəmizi sevinicini bölüşmüşlər.