09.03.2021, 09:21 - Baxış sayı: 628

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun şöbə müdiri, professor Rəna Mirzəzadə 3-cü dərəcəli «Əmək» ordeni ilə təltif edilibAzərbaycan Respublikasının prezidenti İlham Əliyev 06 mart 2021-ci il tarixində Azərbaycan Respublikasının ictimai həyatında səmərəli fəaliyyətlərinə görə, 8 mart – Beynəlxalq Qadınlar günü münasibətilə bir qrup qadının təltif edilməsi haqqında sərəncam imzalayıb.
Təltif olunanlar arasında AMEA Qadınlar Şurasının sədri, AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun Müasir siyasətin fəlsəfəsi şöbəsinin müdiri, fəlsəfə elmləri doktoru, professor Rəna Mirzəzadə də var. O, 3-cü dərəcəli «Əmək» ordeni ilə təltif edilib.