11.06.2021, 10:20 - Baxış sayı: 434

“Türk-İslam sivilizasiyasının strateji əsaslarının formalaşması: təşəkkülü və mədəni perspektivləri” adlı məqalə beynəlxalq jurnalda çap olunub

“Türk-İslam sivilizasiyasının strateji əsaslarının formalaşması: təşəkkülü və mədəni perspektivləri”  adlı məqalə beynəlxalq jurnalda çap olunubAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun direktoru, fəlsəfə elmləri doktoru, professor İlham Məmmədzadənin, AMEA Fəlsəfə və Hüquq İnstitutunun (indiki Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutu) aparıcı elmi işçisi Zemfira Z. Məmməd-Zadə, Rusiya Ekoloji Akademiyası və Rusiya Federasiyası Hökuməti yanında Maliyyə Universitetindən Tahir M. Maxamatov və MV adına ISAA MSU Lomonosov və RAS Şərqşünaslıq İnstitutundan Darya V. Zhigulskayanın həmmüəllifliyi ilə “Skops” bazasına daxil olan “ Akademik Strateji Menecment” jurnalında “Türk-İslam sivilizasiyasının strateji əsaslarının formalaşması: təşəkkülü və mədəni perspektivləri” (“STRATEGIC SUBSTANTIATIONS ON THE FORMATION OF THE TURKIC MUSLIM CIVILIZATION: AN ORGANIZATIONAL & CULTURAL PERSPECTIVE”) adlı məqalələri dərc olunub.

Academy-of-Strategic-Management-Journal.pdf [235,39 Kb] (Yüklənib: 13)