14.10.2024, 07:28 - Baxış sayı: 34

Professor İlham Məmmədzadə və f.ü.f.d. Samirə Dadaşovanın həmmüəllifliyi ilə “Qnoseologiya, şüur və zəka məsələsinə dair” adlı məqalələri dərc edilib

AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun baş direktoru, f.e.d., professor İlham Məmmədzadə və İnstitutun “Etika” şöbəsinin böyük elmi işçisi f.ü.f.d. Samirə Dadaşovanın həmmüəllifliyi ilə Rusiya Elmlər Akademiyası Fəlsəfə İnstitutunun elmi nəşri olan Scopus və Web of Science bazalarına daxil olan “ВОПРОСЫ ФИЛОСОФИИ” (№ 9 2024) jurnalınında “Qnoseologiya, şüur və zəka məsələsinə dair” adlı məqalələri dərc edilib.
Məqalə ilə tanış olmaq istəyənlər aşağıdakı LİNKƏ keçid ala bilərlər.