23.12.2022, 12:12 - Baxış sayı: 122

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitunun əməkdaşı Şölət Zeynalov beynəlxalq konfransda çıxış edib

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitunun əməkdaşı Şölət Zeynalov  beynəlxalq konfransda çıxış edibAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitunun əməkdaşı fəlsəfə üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Şölət Zeynalov 17–19 noyabr 2022 tarixində Sankt-Peterburq şəhərində «Санкт-Петербургский Государственный Университет Аэрокосмического Приборостроения Институт Философии НАН Беларуси Санкт-Петербургский Государственный Технологический Институт»un təşkilatçılığıyla keçirilən “Десятая международная научно-практическая конференция философия и культура информационного общества” adlı konfransda «Культура диалога в условиях конфронтации идей – философский подход» adlı məruzə ilə çıxış etmiş və sertifikata layiq görülmüşdür.