18.11.2022, 09:50 - Baxış sayı: 204

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun alimləri “Mədəniyyət” kanalının “Səhər çağı” verilişinin qonağı olublar17 noyabr 2022-ci iol tarixində AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunda YUNESKO-nun təsis etdiyi “Ümumdünya Fəlsəfə Günü"nə həsr olunmuş “Azərbaycan fəlsəfəsi və universal dəyərlər” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans keçirilmişdi. Konfransda bir sıra xarici alimlər iştirak etmişdir. Konfransdan öncə Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun baş direktoru, f.e.d., professor İlham Məmmədzadə, institutun “Beynəlxalıq əlaqələr” şöbəsinin müdiri, f.ü.f.d. Zöhrə Əliyeva və Əlcəzair Milli Araşdırmalar Mərkəzinin professoru Uiza Gallez “Mədəniyyət” kanalının “Səhər çağı” (çıxışlar 1:41-ci dəqiqədən başlayır) verilişində qonaq qismində iştirak ediblər.