07.01.2020, 11:59 - Baxış sayı: 736

Fəlsəfə institutunun alimlərinin məqalələri “Postmodernizm problemləri" jurnalında nəşr olunubBorlqarıstanda nəşr olunan “Postmodernizm problemləri" jurnalının Bolqarıstan və Azərbaycana həsr olunmuş tematik sayı işıq üzü görüb. Jurnalda AMEA Fəlsəfə İnstitutunun alimlərindən AMEA Fəlsəfə İnstitutunun direktoru, f.e.d., professor İlham Məmmədzadənin, f.e.d. Dilarə Müslimzadənin, f.ü.f.d. Zöhrə Əliyevanın və Yasəmən Qaraqoyunlunun (Mahmudova), həmçinin AMEA Rəyasət Heyəti aparatının Beynəlxalq əlaqələr idarəsinin Şərq ölkələri ilə əlaqələr şöbəsinin müdiri Bünyamin Seyidovun və AMEA Şərqşünaslıq İnstitutunun doktorantı Əminə Əliyevanın məqalələri dərc olunub.

"Pmpjournal.org"