25.07.2017, 17:25 - Baxış sayı: 968

Martın 16-da Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının (AMEA) Fəlsəfə İnstitutunda Tacikistan Elmlər Akademiyasının tanınmış akademiki Karomatullo Olimov ilə görüş keçirilib.
Görüş zamanı tərəflər birgə kitabların və elmi əsərlərin nəşri barədə razılığa gəliblər. Akademik K.Olimov Tacikistan Elmlər Akademiyası Fəlsəfə İnstitutunun nəzdində fəlsəfi irsin öyrənilməsi və nəşri ilə məşğul olan elmi mərkəzin fəaliyyət göstərdiyini diqqətə çatdırıb. Qeyd edilıb ki, hələ 2014-cü ildə iki elmi təşkilat arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalanıb.