19.02.2024, 07:55 - Baxış sayı: 198

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun şöbə müdiri siyasi elmlər üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Günel Məlikli “ Prezident İlham Əliyevin dövlət strategiyasında qadın siyasəti” mövzusunda çıxış edibAMEA-da “Elmi liderlikdə qadınlar və qızlar – davamlı inkişafın yeni dövrü” mövzusunda konfransında AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun şöbə müdiri siyasi elmlər üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Günel Məlikli “ Prezident İlham Əliyevin dövlət strategiyasında qadın siyasəti” mövzusunda çıxış edib.
Çıxışında akademik Zərifə xanım Əliyevanın, ərəbşünas - elmlər doktoru olan professor Aida xanım İmanquliyevanın, Azərbaycan Respublikasının Birinci vitse-prezidenti Mehriban xanım Əliyevanın təqdirə layiq fəaliyyətlərindən bəhs edib. Konfransda bu gün Azərbaycan gəncliyi xoşbəxtdir ki, Azərbaycanın lideri, Prezidenti İlham Əliyev gənclərimizə daha güclü, daha zəngin bir Azərbaycan bəxş edib. Azərbaycan daha bir tarixi qürur yaşadı. 7 fevral prezident seçkiləri həm yüksək xalq coşqusu, həm demokratik gedişatı və ən əsası, nəticələri ilə yaxın tariximizdə möhtəşəm günə çevrildi. Dünya bir daha Azərbaycanın Qüdrətinə və Qələbəsinə şahid oldu- deyə G. Məlikli vurğulayıb.