31.01.2024, 12:37 - Baxış sayı: 87

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun Elektron Xidmətlər şöbəsinin treninqi keçirmişdir

Bu gün AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun Elektron Xidmətlər şöbəsinin müdiri Alidə Zeynalova Institutun Müasir Fəlsəfə Problemləri şöbəsində elmmetrik bazalarda fəaliyyət barədə treninq keçirmişdir.A.Zeynalova şöbə əməkdaşlarının əsasən Google Scholar profillərinin yenilənməsi,profili olmayanların profillərinin açılması və beynəlxalq elmi jurnallarda isifadə edilən DOI identifikatorları haqda məlumatlarla geniş tanış etmiş,hər bir şöbə əməkdaşını bu işlərdə daha da aktiv olmağa çağırmışdır.
Daha sonra Müasir Fəlsəfə Problemləri şöbəsinin şöbə müdiri,f.ü.e.d, professor Əli Abasov öz təkliflərini irəli sürərək Elektron Xidmətlər şöbəsi ilə sıx əməkdaşlıq edəcəklərini bildirdi.
Treninqdə aktiv iştrak edən şöbə əməkdaşları onları maraqlandıran suallar vermiş,maraqlı dialoq aparmış və hər biri elmmetrik profillərini düzgün formata salacaqlarını qeyd etmişlər.
Sonda A.Zeynalova şöbə əməkdaşlarına treninqdə aktiv iştrak etdikləri üçün öz təşəkkürlərini bildirmiş,onlara elmi fəaliyyətlərində uğurlar diləmişdir.