08.12.2023, 10:33 - Baxış sayı: 164

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun Elektron Xidmətlər şöbəsinin müdiri “Coursera” sertifikatları ilə təltif olunmuşdur

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun Elektron Xidmətlər şöbəsinin müdiri  “Coursera” sertifikatları ilə təltif olunmuşdur

AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun Elektron Xidmətlər şöbəsinin şöbə müdiri Alidə Zeynalova AMEA Rəyasət Heyətinin Elektron Akademiya şöbəsinin təşəbbüsü ilə Azərbaycan Respublikasının İqtisadiyyat Nazirliyinin tabeliyində Dördüncü Sənaye İnqilabının Təhlili və Koordinasiya Mərkəzinin, Elm və Təhsil Nazirliyinin tabeliyində Təhsilin İnkişafı Fondu (TİF) və ABŞ-nın “Coursera” şirkəti ilə birgə əməkdaşlığı ilə yaradılan “4Sİ Akademiyası” layihəsi çərçivəsində keçirilən təlimlərdə online iştirak edərək 2 sertifikatla: “HTML, CSS, and javascript for Web Developers” və “AI for Everyone” (yüksək bal sistemi ilə) təltif olunmuşdur.