10.10.2023, 09:03 - Baxış sayı: 90

Gənc alim Günel Məliklinin “HƏYAT SEVGİSİNDƏ ƏBƏDİYYƏT QAZANMIŞ İNSAN” adlı məqaləsi “XALQ” qəzetində çap olunubAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun şöbə müdiri, gənc alim siyasi elmlər üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Günel Məliklinin görkəmli alim “HƏYAT SEVGİSİNDƏ ƏBƏDİYYƏT QAZANMIŞ İNSAN” adlı məqaləsi “XALQ” qəzetində nəşr olunmuşdur. Məqalə Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının Şərqşünaslıq İnstitutunun direktoru olmuş, Azərbaycanda ərəb ədəbiyyatı üzrə ilk elmlər doktoru, ilk professor - qadın olan görkəmli Şərqşünas alim, professor Aida xanım İmanquliyevanın həyat və yaradıcılığına həsr olunub.
Professor Aida xanım İmanquliyeva cəsarətli elm, təhsil fədaisi, Azərbaycan elminin, təhsilinin, maarif və mədəniyyətinin əsl cəfakeşi idi – deyə, Günel Məlikli vurğulamışdır.
xalqqazeti-10.10.2023.pdf [2,99 Mb] (Yüklənib: 10)