21.09.2023, 11:44 - Baxış sayı: 177

Professor İlham Məmmədzadənin həmmüəllifi olduğu məqalə Scopus və Web of Science bazalarına daxil olan jurnalda dərc edilib AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun baş direktoru, f.e.d., professor İlham Məmmədzadə, Rusiya Federasiyasının Hökuməti Yanında Maliyyə Universitetinin humanitar elmlər kafedrasının professoru, f.e.d., Tahir Mahamatov, Daşkənd Dövlət Şərqşünaslıq Universitetinin Şərq fəlsəfəsi və mədəniyyəti kafedrasının müdiri Dildor Pulatova, həmçinin Rusiya Federasiyası Hökuməti yanında Maliyyə Universitetinin humanitar elmlər kafedrasının dosenti, Timur Mahamatovun həmmüəllif olduqları “FACTORS BEHIND THE GENESIS AND “RELEASE” OF THE INDIVIDUAL’S EXISTENTIAL TENSION” adlı məqalə ilə beynəlxalq elmi bazalara daxil olan Scopus və Web of Science impaktorlu “ASIAN JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY” jurnalda nəşr olunmuşdur.
Asian-Journal-of-Science-and-Technology.pdf [1,06 Mb] (Yüklənib: 8)