20.09.2023, 06:29 - Baxış sayı: 297

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun elmi işçisi beynəlxalq elmi konfransda çıxış etmişdir15 sentyabr 2023-cü il tarixində AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun elmi işçisi,“Elektron informasiya” şöbəsinin şöbə müdiri Alidə Zeynalova “Digital transformation in the era of the Fourth Industrial Revolution and its impact on various spheres of human activity” (Dördüncü Sənaye Inqilabi dövründə rəqəmsal transformasiya və onun insan fəaliyyətinin müxtəlif sahələrinə təsiri) adlı mövzu ilə UMTEB – XIV INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS (Naples, Italy) beynəlxalq elmi konfransa moderator kimi dəvət almış,həmçinin həmin konfransda online çıxış etmişdir.
Məqalə Dördüncü Sənaye Inqilabı dövründə rəqəmsal transformasiyanın cəmiyyətin müxtəlif sahələrinə təsirinin öyrənilməsinə və təhlilinə həsr edilmişdir.
Alidə Zeynalova iki beynəlxalq elmi sertifikatla təltif olunmuşdur (moderator və çıxış üçün).