13.09.2023, 07:35 - Baxış sayı: 210

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun elmi işçisi beynəlxalq elmi konfransda çıxış etmişdir11 sentyabr 2023-cü il tarixində AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun elmi işçisi,“Elektron informasiya” şöbəsinin müdiri Alidə Zeynalova “Ethical considerations of using AI in educational assessments” (Təhsil keyfiyyətinin qiymətləndirilməsində Sİ-in istifadəsi ilə bağlı etik mülahizələr) adlı mövzu ilə ASİA PACİFİC 8th INTERNATIONAL MODERN SCIENCES CONGRESS (Delhi, India) beynəlxalq elmi konfransda online çıxış etmişdir.
Məqalə etik mülahizələr kontekstində təhsilin keyfiyyətinin qiymətləndirilməsində Süni intellektin istifadəsi ilə əlaqəli təsirlərin öyrənilməsinə və təhlilinə həsr edilmişdir.
Konfrans iştirakçıları beynəlxalq elmi sertifikatlarla təltif olunmuşlar.