06.09.2023, 11:00 - Baxış sayı: 174

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun elmi işçisi beynəlxalq elmi konfransda çıxış etmişdir

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun elmi işçisi  beynəlxalq elmi konfransda çıxış etmişdirAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun “İnformasiya cəmiyyətinin fəlsəfəsi və sosioloji problemləri” şöbəsinin elmi işçisi Alidə Zeynalova “The main factors that shape aesthetic thinking and their impact on information society ” (Estetik təfəkkürü formalaşdıran əsas amillər və onların informasiya cəmiyyətinə təsiri) adlı mövzu ilə 3.INTERNATIONAL CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH (Adana, Türkiyə) beynəlxalq elmi konfransda onlayn çıxış etmişdir.
Məqalənin məzmununda estetik təfəkkürü formalaşdıran əsas amillər və onların informasiya cəmiyyətinə təsirindən bəhs edilib.
Sonda konfrans iştirakçıları beynəlxalq elmi sertifikatlarla təltif olunmuşlar.