30.01.2023, 08:54 - Baxış sayı: 865

“Şuşa Bəyannaməsi və Cənubi Qafqazda Yeni Geosiyasi Reallıqlar” kitabı çap olunmuşdurAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun “Şuşa Bəyannaməsi və Cənubi Qafqazda Yeni Geosiyasi Reallıqlar” kitabı çap olunmuşdur (Bakı 2022, “Elm və Təhsil”. Səh. 247)
Kitabın elmi redaktoru, İnstitutun baş direktoru, f.e.d., professor İlham Məmmədzadə, elmi redaksiya heyəti: İnstitutun icraçı direktoru, tarix elmləri doktoru, fövqəladə və səlahiyyətli səfir Eynulla Mədətli, redaktorları Qabil Camalov, Xuraman Turabova və Rəhilə Həsənovadır.
Shuhsa-Beyannamesi-ve-Cenubi-Qafqazda-Yeni-Geosiyasi-Realliqlar.pdf [1,02 Mb] (Yüklənib: 2)