27.11.2020, 12:22 - Baxış sayı: 439

Professor Sakit Hüseynov beynəlxalq onlayn konfransda iştirak edib

Professor Sakit Hüseynov beynəlxalq onlayn konfransda iştirak edibTatarıstan Respublikası Naberejni Çelni Dövlət Pedaqoji Universiteti "Dialoq mədəniyyəti mədəni-maarif layihəsi çərçivəsində" 20.10.2020-ci il tarixində "Dialoq mədəniyyəti maarifçilik fəaliyyəti konteksində" mövzusunda onlayn ümumrusiya elmi-praktiki konfrans keçirilmişdir.
AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutu “Davamlı inkişafın fəlsəfəsi və sosiologiyası” şöbəsinin müdiri, fəlsəfə elmləri doktoru, professor Sakit Hüseynov konfransda iştirak etmişdir. Sakit Hüseynov bu konfransda "Davamlı inkişaf prosesi və mədəniyyətlərarası dialoq" mövzusunda məruzə ilə çıxış etmişdir. Məruzə Ümumrusiya elmi-praktiki konfrans materialları məcmuəsində nəşr edilmişdir.
Sbornik-DK-2020_432-str.pdf [3,93 Mb] (Yüklənib: 1)