20.12.2019, 21:34 - Baxış sayı: 1121

İradə Zərqanayeva “İslam: sülh və münaqişələrin həlli üçün elm” adlı məruzə ilə çıxış etmişdirAMEA Fəlsəfə İnstitutunun əməkdaşı, “Etika” şöbəsinin aparıcı elmi işçisi fəlsəfə üzrə fəlsəfə doktoru, dosent İradə Zərqanayeva hakemli katılımlı Uluslararası Avrasiya Zirvesi Sammiti çərçivəsində 16-19 dekabr 2019-cu il tarixlərində Bakıda, Xəzər Universitetində keçirilən “5.Bilimsel araştırmalar ve güncel gelişmeler” kongresinde iştirak etmişdir. İKSAD və Xəzər Universitetinin birgə təşkil etdiyi beynəlxalq elmi konfransda Uludağ Universitetinin professoru Kadir Cucenin moderator olduğu bölmədə İ.Zərqanayeva “İslam: sülh və münaqişələrin həlli üçün elm” adlı məruzə ilə çıxış etmiş, müxtəlif sessiyalarda elmi müzakirələrdə iştirak etmişdir.