04.06.2018, 14:35 - Baxış sayı: 980

Fəlsəfə İnstitutunun əməkdaşı sertifikata layiq görülmüşdür

Fəlsəfə İnstitutunun əməkdaşı sertifikata layiq görülmüşdürAMEA-nın “İslam fəlsəfəsi” şöbəsinin böyük elmi işçisi, f.ü.f.d., dosent İradə Zərqanayeva Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 95 illiyi və Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 100 illliyinə həsr olunmuş tədbirlər çərçivəsində 1-2 may 2018-ci il tarixində Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti və Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Bilik Fondunun təşkilatçılığı ilə keçirilən “Milli-mənəvi dəyərlər: ənənə və müasirlik” adlı beynəlxalq konfransda, 3 may 2018-ci il tarixində Qərbi Kaspi Universitetində təşkil olunmuş “Azadlıq və istiqlaliyyət hər bir xalqın milli sərvətidir” adlı respublika elmi konfransında və 23-24 may 2018-ci il tarixlərində AMEA Qafqazşünaslıq İnstitutunda Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 100 illliyinə həsr olunmuş “Qafqazda dövlətlərarası münasibətlər: 100 il əvvəl və müasir dövr” adlı beynəlxalq elmi konfransda “Sülh münasibətlərində dəyər probleminin aktuallığı və Azərbaycan həqiqətləri” adlı məruzə ilə çıxış edərək sertifikata layiq görülmüşdür.
Fəlsəfə İnstitutunun əməkdaşı sertifikata layiq görülmüşdür