17.05.2023, 10:54 - Baxış sayı: 162

“Ulu öndər Heydər Əliyevin 100 illiyi müasir Azərbaycan tarixinə zəngin xəzinədir”1 nömrəli Bakı Tibb Kollecində Ulu Öndər Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunan “Heydər Əliyev müasir Azərbaycanın qurucusudur” mövzusunda tədbir keçirilib.
Təbdir 1 saylı Bakı tibb kollecinin direktoru, tibb elmləri namizədi Nailə xanım Əliyeva çıxışı ilə başladı.
AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun icraçı direktoru, tarix elmləri doktoru, Eynulla Mədətli dahi liderin Azərbaycana rəhbərlik etdiyi dövürdəki fəaliyyəti ilə bağlı çıxış etdi.
AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun “İdrak nəzəriyyəsi” şöbəsinin müdiri, fəlsəfə elmləri doktoru Füzuli Qurbanov Heydər Əliyevin Liderlik fəlsəfəsi ilə bağlı çıxış etdi.
Tədbirin sonunda H.Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunan film nümayiş olundu.