26.05.2022, 10:04 - Baxış sayı: 473

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun böyük elmi işçisi R.Ruşanzadə beynəlxalq sertifikata layiq görülmüşdürAzərbaycan Yazıçılar Birliyinin üzvü, Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun böyük elmi işçisi R.Ruşanzadənin “THE STATE LANGUAGE IN AZERBAIJAN: İN THE CONTEXT OF POLİTİCAL LAW” (AZƏRBAYCANDA DÖVLƏT DİLİ: SİYASİ HÜQUQ KONTEKSTİNDƏ) adlı əsəri Amerika Birləşmiş Ştatlarında keçirilən V TH INTERNATIONAL NEW YORK ACADEMIC RESEARCH CONGRES(V BEYNƏLXALQ NU-YORK AKADEMİK TƏDQİQAT KONQRESİ)-ndə məruzə edilmiş, nəşr olunmuş və müvafiq sertifikata layiq görülmüşdür.