29.11.2021, 09:50 - Baxış sayı: 341

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun elmi işçisi Şölət Zeynalov beynəlxalq konfransda işitrak edib

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun elmi işçisi Şölət  Zeynalov beynəlxalq konfransda işitrak edibAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun “Davamlı inkişafın fəlsəfəsi və sosiologiyası” şöbəsinin aparıcı elmi işçisi, f.ü.f.d. Şölət Əlövsət oğlu Zeynalov Rusiyanın Sankt-Peterburq şəhərində Belarusiya Elmlər Akademiyası və Sankt-Peterburq Dövlət Aerokosmik Universitetinin “Fəlsəfə və informasiya cəmiyyətində humanitar elmlər” jurnalının təşkilatçılığı ilə keçirilən 9-cu "Философия и культура информационного общества" adlı beynəlxalq elmi-praktiki konfransda “Mədəniyyətlərin dialoqu ideyası müasir Azərbaycanda birgəyaşayış modeli kimi” adlı məruzə ilə çıxış etmişdir.