30.06.2021, 10:30 - Baxış sayı: 347

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun əməkdaşı beynəlxalq konfranslarda iştirak edib

AMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun “Müasir siyasətin fəlsəfəsi” şöbəsinin əməkdaşı Salmanzadə Toğrul Rusiyada və Türkiyədə keçirilən beynəlxalq konfranslarda iştirak edib.
O, Rusiya Sterlitamak Beynəlxalq Araşdırma Mərkəzinin keçirdiyi "АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ ТЕОРИИ И ПРАКТИКИ РАЗВИТИЯ НАУЧНЫХ ИССЛЕДОВАНИЙ" adlı konfransın materiallarında "POLITICAL - THEORETICAL CONSIDERATION OF DIALOGUE OF CIVILIZATIONS" adlı məqaləsi və Ankara şəhərində keçirilən 8-ci Atlas Beynəlxalq Sosial Elmlər Kongqresində " ALLIANCE OF CIVILIZATIONS AND PUBLIC DIPLOMACY" adlı çıxış və tezis çap olunub.