07.05.2021, 12:43 - Baxış sayı: 323

Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun doktorantı Samirə Dadaşova beynlxalq konqresdə iştirak edibAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun doktorantı Samirə Dadaşova mayın 5-də İstanbulda zoom vasitəsiylə keçirilən II Ayasofya Uluslararası Kültür, Medeniyet ve Sosyal Bilimlerde Multidisipliner Araştırmalar Kongresində iştirak edib.
“Mədəniyyətlərarası qarşılıqlı münasibətlər kontekstində milli kimlik problemi üzərində düşünərək” (“Reflecting on the problem of national identity crisis in the context of intercultural interaction”) mövzusunda çıxış edən Samirə Dadaşova, eyni zamanda konfransın beynəlxalq bölümünün moderatoru olub.