29.01.2021, 10:12 - Baxış sayı: 370

“Dini etnik svilizasiyadan qloballığa doğru: Türk-müsəlman dünyası svilizasiyası” adlı məqalə Web of Science’е daxil olan “Vek qlobalizasiya jurnalındaAMEA Fəlsəfə və Sosiologiya İnstitutunun direktoru, f.e.d., professor İlham Məmmədzadə və Rusiya alimi professor Tahir Maxmatovun Moskva Dövlət Universitetinin Qlobal proseslər fakültəsinin Web of Science’е daxil olan “Vek qlobalizasiya” (Müsair qlobal proseslərin tədqiqatı elmi-nəzəri jurnal) jurnalında “Dini etnik svilizasiyadan qloballığa: Türk-müsəlman dünyası svilizasiyası” adlı məqaləsi dərc olunub.
VG-4-2020-maket.pdf [1,81 Mb] (Yüklənib: 6)